ایا سران جمهوری اسلامی داعشی همان نازی های ناسیونال سوسیالیسم نیستند؟

سالها پیش با تاملی که نسبت به رفتار های نظام داعشی با مردم اسیر در قفس اسلام ناب محمدی داشتم نگارش یک پژوهش را با عنوان .سینمای آلمان نازی وسینمای جمهوری اسلامی را آغاز وبه انجام رساندم. البته من تمرکزم بیشتر روی سینما وهنر بود و نزدیکی اندیشه سران نازی وگوبلز رئیس تبلیغات نازی با…

ادامه مطلب

فرزانه راجی: یادداشتی بر فیلم آلیس دیگر اینجا زندگی نمی‌کند

شناسنامه فیلم کارگردان: مارتین اسکورسیزی بازیگران: آلن برستین، کریس کریستوفرسون، جودی فاستر، آلفرد لوتر تدوین‌‌گر: مارسیا لوکاس سال انتشار: ١٩٧٤ مدت زمان: ١١٢ دقیقه کشور: ایالات متحده زبان: انگلیسی آلن برستین برای بازی در این فیلم جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را به‌دست آورد. جوایز: نامزد نخل طلای بهترین فیلم، برنده بفتای بهترین…

ادامه مطلب

تصویر گویا از پیشرفت های حیرت انگیز نظام داعشی/ طالبانی

بله این ها انسان هستند ، انسانهایی که در سرزمینی مثلا زندگی میکنند که همه ثروت های ناشی از منابع طبیعیشان را یک مشت اخوند دزد، فاسد،نا انسان مصادر کرده اند ،خودآنها زندگی های رویایی دارند اما سهم مردم سر پناهی است که با لطف سران جنایت کار فقط چند ساعت در شب بهشان تعلق…

ادامه مطلب

آرامش دوستدار: نازایی اسلامی در هنر و موسیقی

  چیزهایی بوده‌اند که دراسلام اصلاً به‌وجود نیامده‌اند یا امکان رشد نیافته‌اند. نمونه‌ی این آخری موسیقی و هنر هستند که وضع رقت‌انگیزشان را مستقیماً مدیون اسلامند. عقب‌ماندگی‌شان در مقایسه با هر پدیده‌ی دیگری در فرهنگ ایران اسلامی آناً چشمگیر می‌شود. مقایسه کنید موسیقی و هنر ایران را با شعر فارسی‌اش که هستی‌اش را غیرمستقیم از…

ادامه مطلب

نظام فاخر، موسیقی فاخر و مردم هنرپرور و درگذشت محمد رضا شجریان

من هیچ اشتیاقی به موسیقی سنتی ندارم این نوع موسیقی نوعی روضه خوانی برایم تداعی میشود. خوب طبیعی است که تاملی هم روی این نوع موسیقی نداشته باشم اما از نظر ارزش های هنری هم صلاحیت ارزیابی کار موسیقی را درخود سراغ ندارم. اما همه کسانی هم که این روز ها خودشان را شیفته ی…

ادامه مطلب

فرزانه راجی: یادداشتی بر فیلم «فریادها ونجواها»

شناسنامه فیلم کارگردان، تهیه کننده و نویسنده: اینگمار برگمان کشور: سوئد محصول ١٩٧٢ بازیگران:  اینگرید تولین، لیو اولمان، هاریت آندرسون، کاری سیلوان، ارلاند یوسفسن، گئورگ ارلین موسیقی: فردریک شوپن، یوهان سباستیان باخ فیلم‌بردار: سون نیکویست تاریخ‌های انتشار: ۲۱ دسامبر ۱۹۷۲ (ایالات متحده)، ۵ مارس ۱۹۷۳ (سوئد) مدت زمان: ۹۱ دقیقه کشور: سوئد زبان: سوئدی، لاتین…

ادامه مطلب

سالگرد خاموشی پیر پائلو پازولینی – پازوليني، نمونه انسان سركش: نوشته گي اسكارپتا، برگردان آزيتا نيكنام

  پیر پائلو پازولینی یکی از برجستگان سینمای آوانگارد جهان بود که هم خود شاعر و سینماگر متفاوت بود و هم آثاری که افرید. این ماه سالگرد به قتل رسیدن این سینماگر استثنایی است. میخواستیم به این مناسبت یاد این سینماگر خلاق و ناسازگار باعادات و رسوم متداول را گرامی بداریم. بررسی و تحلیل نشریه…

ادامه مطلب

بصیرنصیبی: مسعود بهنود، کتاب سوزان هیتلر، فیلم سوزان خمینی

* آقای مسعود بهنود در وبلاگش نوشت: «امروز هفتاد و پنجمین سالروز کتاب سوزان نازی هاست. مراسمی در برلین و شهرهای دیگر آلمان برپا ست. هفته قبل در برلین پوستری به دیوار دیدم که دعوت در جشن و مراسم یادآوری خاطره کتاب سوزان می کرد. بر بالای پوستر شعری از یک شاعر آلمانی ثبت بود…

ادامه مطلب

از بصیر نصیبی سینماگر در تبعید به رخشان بنی اعتماد سینماگر صادراتی جمهوری داعشی

من خیلی متاسفم که روی در روی همکاران سابقم درتلویزیون میایستم . خوب تو در دانشکده هنرهای دراماتیک در رشته سینما درس خوانده بودی و بعد پیوستی به تلویزیون، کارت منشی صحنه بود تا ان زمان که من ایران بودم تو در همان شغلت در تولید تلویزیون مانده بودی، یادم نمی اید تو هم در…

ادامه مطلب

فرزانه راجی: یادداشتی بر فیلم کلئو از ۵ تا ۷

شناسنامه فیلم کارگردان:  آنیس واردا , تهیه‌کننده:  جورجس دی بورگارد , نویسنده : آنیس واردا بازیگران:  کرونی مارچاند، دومینیک داورای، میشل لوگران، دوروتی بلانک، آنتونی بورسیلر، خوزه لوئیس د ویلایونگا، سرژ کوربر، ژان چمپیون موسیقی:  میشل لوگران , فیلم‌برداری:  ژان رابیه، الن لونت , تدوین:  رز سوکل، ژانین ورنیو تاریخ انتشار: ۱۱ آوریل ۱۹۶۲ ,…

ادامه مطلب