You should install Flash Player on your PC

حرفها و خبرهای هنر و سینما (شماره 34)

  حرف ها و خبرها

  خانه نخست

حرف ها وخبر های هنر وسینما

 

نوید اخوان در فیلم سالامی علیکم

 *اطلاعیه دفتر سینمای در تبعید سوئد در باره برنامه وِیژه سینمای زیر زمینی در جشنواره امسال*یادداشت کوتاه لیلا قبادی در ارتباط یا سینمای زیر زمینی در ایران*نمایش فیلم برای یک لحظه آزادی در شهرهای آلمان*  مصاحبه jungele world   با آرش ریاخی *تولد یک فیمساز ایرانی تبار ونمایش موفقیت آمیز فیلم سلامی علیکم در سینما های آلمان همراه با گوشه هایی از این فیلم* توقف فعالیت علنی  جمهوری اسلامی دردوره دوم انتصاب احمدی نژاددر کانادا (شرح این ماحرا را در  یک ستون جداگانه منعکس کرده ایم)

 و...گفتگوئی با جان بیاکی و نگاهی کوتاه به برخی از فیلمهای روز جهان (علی سیفی ایرلند)

 

سینمای زیرزمینی ایران

در نهمین جشنواره بین المللی سینمای تبعید -  سوئد

دوره نهم جشنواره بین الملی سینمای تبعید از۲۳تا ۲۹ اکتبر سال جاری در شهر گوتنبرگ سوئد برگزار می شود. در این دوره برنامه ی ویژه ای  برای حمایت از تولید و پخش فیلم های زیرزمینی ایران تدارک دیده شده است. فکر این برنامه اواخر سال گذشته میلادی  پس از بحث و بررسی درگروه برنامه ریزی جشنواره  به برنامه های این دوره از جشنواره  اقز.ده شد. فاز اجرایی آن  عملا در ماه مه  ۲۰۰۹  به آگاهی  عموم رسانده شد. اما به دنبال تحولات اخیر ایران و خیزش توده ها علیه نظام دیکتاتوری جمهوری اسلامی، فیلم و تصویر کارکرد ویژه ای یافت . به خصوص در گسترش و تعمیق جنبش ، فیلم و تصویر  به مثابه مهم ترین ابزار انتقال اطلاعات نقشی اساسی ایفا کرد. به طوریکه توانست مستقل از چهار چوب های انحصارات خبری و کنترل رسانه ها و کانال های رسمی بین المللی ، درساختار و شکلی متقاوت و بدیع ، نامتشکل وپراکنده  ، و درعین حال سازمان یاقته ، خود ، شبکه های انتقال اطلاعات  تصویری مستقل توده ای را در سطح جهانی ایجاد کرده و حتی شبکه های  انحصارات را ناگزیر به انعکاس اطلاعات تصویری خود کند. مکانیسم خود جوشی که بی نهایت مؤثر و رو به گسترش است.

قطعا تداوم مبارزات مردم دستاوردهای ارزنده ای برای سینمای زیر زمینی ایران خواهد  داشت. نظر به اهمیت این شرایط  وحضور فعال فیلم سازان زیرزمینی داخل کشور در ثبت روی دادها و تماس مستقیم آن ها با دفتر جشنواره -مبنی بر نیاز به وقت بیشتر برای به اتمام رساندن فیلم ها یشان- کمیته برگزاری جشنواره  با وجود دشواری های اجرایی کار به ویژه  برنامه ریزی جدول زمانی ساعات نمایش فیلم ها، با درک شرایط استثنایی درخواست فیلمسازان،  تاریخ ارایه فیلم به بخش سینمای زیرزمینی را تا اطلاعیه بعدی باز می گذارد تا این دوستان فرصت ممکن را برای انجام کارهای نهایی فیلم هایشان را داشته باشند.

توجه : این استثناء  زمانی فقط برای بخش سینمای زیرزمینی است. آخرین مهلت برای ارایه فیلم به بخش های  دیگر جشنواره همان تاریخ ۱۵ اوت 2009 است.

شرایط پذیرش فیلم برای بخش زیرزمینی عبارت است از:

- فیلمهایی که بر بنیاد دگراندیشی و باورمندی به دموکراسی، نوگرایی در شکل و بیان هنری – در تقابل با نظام سیاسی و ارزشهای مسلط تنیده شده در بافت اجتماعی، فرهنگی و هنری جامعه ایران- و در نفی آن ها ساخته شده باشند.

- فیلم ها می بایستی به طور آزاد، جدا از سیستم کنترل دولتی و یا نهادهای موازی وابسته به آن ها در داخل ایران تولید شده باشند.

- فیلم ها می بایستی مستقل ازمناسبات جاری نظارت بر پخش و نمایش دولتی و یا صنفی رسمی به نمایش درآمده باشند.

- هیچ گونه محدودیتی از نظر موضوع، شکل، نوع بیان و مدت زمان  برای فیلم ها ی متقاضی شرکت در این بخش وجود ندارد.

 

کمک هزینه تولید

جشنواره سینمای تبعید در جهت تقویت کار فیلمسازی زیرزمینی در ایران و در راستای حمایت از روند آزادی، نواندیشی و نوگرایی در عرصه سینما، دو کمک هزینه ی تولید به دو فیلمساز یا دوگروه زیر زمینی داخل ایران ، به 1000 دلار به هرگروه اهداء می کند.

یک هیئت مرکب از نمایندگان نهادهای فرهنگی و هنری سوئدی، گروه ها و یا افراد واجد شرایط کمک هزینه را تعیین می کدد.

توصیه:

برای پیش گیری از پی گردهای پلیسی حکومت ایران، از فیلمسازان و یا گروه های تولیدی متقاضی شرکت در این بخش از جشنواره تقاضا می شود که فیلم هایشان را بطورغیرمستقیم، با استفاده از امکانات دوستان و آشنایان خود در کشورهای دیگر به دفتر جشنواره ارسال دارند.

فیلمسازان و گروه های تولیدی می توانند مستقیما پرسشنامه درخواست شرکت در جشنواره را در صفحه اینترنتی  جشنواره پر نمایند.              

علاقمندان برای اطلاع از دیگر بخش های دوره نهم به سایت اینترنتی جشنواره: www.exilefilmfestival.com  مراجعه فرماینند. دفتر جشنواره سینمای در تبعید

• سینمای زیرزمینی ایران و یاد آوری چند نکته (لیلا قبادی)

جشنواره " سینمای در تبعید " در سوئد  ،  طی بیانیه یی اعلام داشته که بخشی از فستیوال امسال را به " سینمای زیر زمینی‌  " اختصاص خواهد داد.

اقدام این دوستان در اینکه  سینمای زیرزمینی را  مورد توجه قرار داده اند را حرکت  مثبتی می دانیم اما توضیح چند نکته ضروری است :  بعد از آنکه مسلم منصوری با ساخت فیلم‌های مخفیانه در ایران به صورت عملی‌  سینمای زیر زمینی‌ را پایه گذاری کرد ،  در سال ۲۰۰۴با صدور اطلاعیه ای به شکل رسمی‌ سینمای زیرزمینی ایران را بنیان گذاشت و  با نمایش فیلمهای محاکمه ، زنان تان فروش و زنان جنگزده  سینمای زیرزمینی ایران را در فستیوال های سینمایی و مجامع بین الملی مطرح کرد

پس از آن‌  سینمای زیرزمینی از سوی بخشی از  هنرمندان داخل و خارج از کشور مورد استقبال قرارگرفت و جای خود را در میان جامعه هنری ایران باز کرد . و خیلی‌ زود واژه " زیرزمینی " به ادبیات و موسیقی ایران هم راه یافت . همچنین در بسیاری از انجمن های سینمایی و فستیوال‌های

 بین الملی مورد بحث قرار گرفت  و مقالاتی در مطبوعات جهانی‌ راجع به آن درج شد و حتی تعدادی از فیلمسازان کشورهای دیگر که به ایران سفر کردند در بازگشت اعلام کردند که فیلم خود را در ایران مخفیانه و" زیرزمینی"  ساخته اند .

 در چند سال گذشته نیز بارها فستیوال سینمایی " انجمن هنر در تبعید " در پاریس ، آثار سینمای زیر زمینی‌ را معرفی کرده و به نمایش گذاشته  و همچنین جلسات بسیاری  در آمریکا و کانادا در حمایت از سینمای زیر زمینی‌ با حضور هنرمندان در تبعید برگزار شده است . در طی این سال ها بسیاری از دانشجویان و دست اندرکاران سینما در ایران  ، چه آنها که با  " کانون حمایت از سینمای زیر زمینی‌ ایران "  در ارتباط هستند و چه آنهایی که در ارتباط  مستقیم با این کانون  نیستند ،  سینمای زیر زمینی‌ را به عنوان یک الگو و  شیوه کار خود در فیلمسازی قرار داده‌اند  و در این مدت فیلم هایی را در زمینه کلیه فروشی ،  اعدام نوجوانان و همچنین درد‌ها و اعتراضات  مردم تحت ستم به شکل مخفیانه تصویر کرده اند ،  که بخشی از این فیلم ها  در سایت یوتوب در دسترس‌ هستند .

همه اینها نشانگر این بوده و هست  که سینمای زیر زمینی‌ ایران تاثیر گذار بوده و زمینه رشدی در جامعه هنری ایران دارد . برای همین هم رژیم حاکم بر ایران از این حرکت هراس دارد از  یک سو هنرمندان زیرزمینی را سرکوب می کند ، و هم اکنون دو نفر از هنرمندان سینمای زیر زمینی که هنگام فیلمبرداری دستگیر شده اند در زندان بسر می برند  ، از سوی دیگر با ترفند به  بدل سازی برای هنر وسینمای زیرزمینی روی آورده ، برای مخدوش کردن مرز بین هنر زیرزمینی و هنر رسمی  ،  در کشور دوبی کنسرت موسیقی " زیر زمینی " برگزار می کند و  فیلمسازان وابسته به نهاد های امنیتی و فرهنگی اش با شیادی مدعی می شوند که فیلم های "زیرزمینی" ساخته اند و رسانه های رژیم هم برای فیلم به اصطلاح " زیرزمینی " شان  تبلیغ می کنند .

" کانون حمایت از سینمای زیر زمینی‌ ایران" ، همیشه  ترفندهای رژیم و عوامل اش را که به هنر زیرزمینی  دست درازی می کنند تا آن‌ را لوث کنند ،  افشا و مقابله کرده است.

حال  بر گردیم به بیانیه " فستیوال سینمای در تبعید "  در سوئد که شرایطی را برای فیلم های زیرزمینی اعلام کرده و یکی از شرایط آن این است که :

"- فیلمهایی که بر بنیاد دگراندیشی و باورمندی به دموکراسی، نوگرایی در شکل و بیان هنری – در تقابل با نظام سیاسی و ارزشهای مسلط تنیده شده در بافت اجتماعی، فرهنگی و هنری جامعه ایران- و در نفی آن ها ساخته شده باشند . "

این بیانیه مشخص نمی کند که منظور از دمکراسی و نوگرایی چیست؟ اینکه این دوستان چه تعبیری از دمکراسی دارند به خودشان مربوط است . اما آنجا که  به سینمای زیرزمینی مربوط می شود باید گفت که  اگر منظور همان دمکراسی و نو گرایی سران کشورهای غربی است که جرج بوش می‌خواست از دمشق تا تهران ببرد  که بخشی از باند خود رژیم و رسانهای کشورهای غربی به خوبی‌ دارند این وظیفه را انجام می دهند و نیازی به خدمت گیری سینمای زیر زمینی‌ در این راستا نیست  سینمای زیر زمینی‌ اتفاقا برعکس خواست باندهای رژیم و بنگاهای تبلیغاتی کشورهای غربی ، دست یابی  مردم به آزادی  را دنبال می‌کند و صدای اقشار زحمتکش جامعه است . صدای زنانی است که برای نان شب فرزندا نشان مجبورند  تنشان را  بفروشند .  صدای کا رگرانی است که زیر فقر، گرسنگی و اجاره خانه  له می شوند .

 سینمای زیرزمینی در دفاع از حقوق مردم در مقابل ترفندهای غارتگران بین لمللی و غارتگران داخلی و نوکران رنگ وا رنگ آنها ایستاده است . سینمای زیر زمینی‌  سرنگونی جمهوری اسلامی را فقط و فقط در راستای مطالبات  زحمتکشان جامعه  و درهم شکستن فاصله های عظیم طبقاتی دنبال می‌کند  . وگر نه شعار دموکراسی  را چپاولگران جهانی و رژیم حاکم بر ایران تا نوکران جور واجور آنها هم سر می دهند ، پس لازم است این مرزبندی ها مشخص شود . با این هدف  سینمای زیر زمینی  با تلاش و پیگیری بخشی از هنرمندان خارج و داخل ایران  مسیر خود را تا به امروز پیش برده و خواهد برد.

اکنون که این دوستان به سینمای زیرزمینی ایران  توجه کرده اند ، جهت حراست از اصول  سینمای زیرزمینی ضرورت پیدا کرد که این مطلب را بنویسم . امید وارم دوستان برگزار کننده فستیوال این مرزبندی ها را مد نظر قرار دهند .

لیلا قبادی از اعضای " کانون حمایت از سینمای زیرزمینی ایران "

www.banoufilm.blogspot.com

 

• برنامه نمایش فیلمهای آرش ریاحی در سینما های آلمان قبل ار انتشار نشریه آغاز وتا 16 اگوست ادامه یافت.شهر هایی که در این دوره انتخاب شد،مونیخ،برلین،برمن،هامبورک وفرانکفورت بود. خبر ها حاکی از موفقیت فیلم آرش در این دوره  نمایش است به خصوص در شرایط کنونی  نمایش این فیلم سیاسی  بسیار مهم است چرا که نشانگر این وافعیت است که جنایت رژیم درطول عمر ننگینش ادامه داشته است. 

http://www.einaugenblickfreiheit.com

Regisseur Arash T. Riahi stellt seinen Film persönlich

am So. 2.8. 11:00 Uhr im Theatiner Kino München vor.

(In München wird der Regisseur Arash T. Riahi (Exile Family Movie) seinen Film

im Theatiner Kino bereits am kommenden Sonntag den 2. August in einer Matinee um 11:00 Uhr persönlich vorstellen.  Theatinerstraße 32  80333 München  Kartenvorbestellungen: 089 / 22 31 83)

am Di. 4.8. 20.00 Uhr im Filmkunst 66 Kino Berlin

(In Berlin wird der Regisseur Arash T. Riahi (Exile Family Movie) seinen Film

im Filmkunst 66 bereits am kommenden Dienstag den 4. August in einer Preview 20:00 Uhr persönlich vorstellen. 

Bleibtreustraße 12  10623 Berlin  Kartenvorbestellungen: 030 / 88 21 753)

am Do. 13.8. 20:30 Uhr  im Cinema Ostertor Kino Bremen, 

(Cinema Ostertor  Ostertorsteinweg 105    28203  Bremen

Kartenvorbestellungen: Tel.: 0421 /  700914 )

am Fr. 14.8. 19:00 Uhr  im 3001 Kino Hamburg,

3001 Kino Schanzenstraße 75 -77   20357 Hamburg

Kartenvorbestellungen: Tel.: 040 / 430 26 94)

am Sa. 15.8. 19:00 Uhr im Mal seh'n Kino Frankfurt

(Mal seh’n Kino  Adlerflychtstraße 6  60318 Frankfurt

Kartenvorbestellungen: Tel.: 069 /  597 08 45)

           

am So. 16.8. 12:00 Uhr im Traumstern Kino in Lich

(Kino Traumstern  Giessener Str. 15   35423 Lich 

 Kartenvorbestellungen: Tel.: 06404 / 3810)

am So. 16.8. 19:30 Uhr im ODEON Kino Köln  in Anwesenheit des

Hauptdarstellers Navid Akhavan.

(Odeon Lichtspieltheater  Severinstr. 81   50678 Köln

Kartenvorbestellungen:  Tel.: 0221 31 31 10 ab 17:00 Uhr)

 

jungle world با آرش ریاحی گفتگویی دارد که در این شماره  برای آلمانی دانان نقلش می کنیم. در شماره بعد ترجمه فارسی آنرا خواهید خواند. روی آدرس زیر کلیک کنید

http://jungle-world.com/artikel/2009/33/37400.htm

 بربامه نمایش فیلم آرش در سینما های آلمان ادامه خواهد داشت. اطلاعات را در سایت فیلم خواهید یافت

http://www.einaugenblickfreiheit.com

  

علی صمدی احدی در فیلمهای کوتاه واولیه اش نشان داد که در آینده ای نه چندان دور یک فیملساز حرفه ای مطرح تواند بود من با او سالها قبل آشنا شدم، همان زمان که به کمک همراهانم عباس سماکار وپروانه بکاء در شهر هانوفر یک جشنواره فیلمهای سینمای ایران در تبعید برگذار شد.علی هم در آن جشنواره فعال بود .استعداد وتوانایی وی از همان زمان نیز قابل پیش بینی بود در مطلبی که من همان وقت پیرامون برنامه مذکور نوشتم تولد یک سینماگر مستعد را نوید دادم که فیلم کوتاه وجذاب «جشن تولد مادر بزرگ» را ساخته بود و سالها گذشت،علی یک  فیلم مستند هم ساخت «بچه های از دست رفته» و سالامی علیکم ( ترکیبی از یک نوع سوسیس- سالامی- با سلام که با محتوای فیلم(مغازه قصابی یک افسر سابق ایرانی ) هماهنگ است. این نخستین فیلم بلند سینمایی علی صمدی است. حالا در سینمای آلمان واطریش دو فیلم ساز حرفه ای در زمینه فیلم سینمایی داریم. آرش ریاحی ( اطریش ) با فیلم سینمایی وبسیار تاثیر گذار برای یک لحظه آزادی و علی صمدی (آلمان) با فیلم سالامی علیکم که این فیلم را من هنوزندیده ام البته در خلاصه قصه مشخص می شود که فیلم زمینه سیاسی ندارد. اما کاری است متفاوت در سینمای امروز آلمان با زبانی طنز گونه . من بعد از دیدن فیلم کار را بررسی خواهم کردو ارزیابی فیلم را موکول می کنم به بعد از تماشای فیلم. نوید اخوان هم یکی از نقش های اصلی این فیلم را بازی می کند وی در فیلم آرش هم یکی از نقش های اصلی را بعهده داشت. میرود که نوید اخوان یکی باریگران توانای سینمادر آلمان بشود. کوشش می کنیم با وی نیز گفتگویی برای شماره بعد داشته باشیم.  بخش هایی از فیلم را در سایت ویژه ی فیلم بینید

http://www.salami-aleikum.de

 

• و دیگر حرف ها وخبرها- علی سیفی ایرلند-

 «جان بياگي»، در فستيوال فيلمهاي بين المللي حقوق بشري، به مدت 12 سال فعاليت داشته است،در سال 2008، به عنوان مدير و پيش از ان نيز سمت دستيار مدير جشنواره را عهده دار بوده است.جان در زمينه هاي گوناگون برنامه هاي فستيوالها اشتغال داشته است، مانند:جشنواره هايي در تورنتو، سن فرانسيسكو،بوستون و فستيوالهاي سيار كه در بيش از 40 نقطه در امريكا و كانادا داير مي گردد.او  300 فيلم هرساله در فستيوالهاي جهاني و ديگر جشنواره ها به نمايش در اورده است.

بيژن ترقي:لطفا كمي درباره پيش زمينه اتان به ما بگوييد.چگونه درگير كار در فستيوال شديد؟همچنين كمي درباره تاريخچه اين فستيوال برايمان بگوييد.

جان بياگي:من پيش از انكه به ديده بان حقوق بشر ملحق شوم، يك فيلمساز بودم، من برخي از فيلمهاي مستقل را خودم ساختم و دريافتم كه اين كار تا چه اندازه سخت و دشوار مي باشد،و ديدم كه چقدر تهيه سرمايه ان مشكل است، بويژه در اينجا در امريكا.سپس در سال 1996، براي كاري به عنوان برنامه ساز براي فستيوال، به  ديده بان حقوق بشر امدم. چندسال بعد دستيار كارگردان شدم، و در مدت تقريبا دو سال گئشته، كارگردان فيلم جشنواره در نيويورك بوده ام.

ب ت:چگونه فيلمها براي جشنواره برگزيده مي شوند، قابل فهمه كه گاهي وقتها پيدا كردن فيلمهايي كه در ارتباط با موضوع باشند،مي تواند كار سختي باشد، يا اينكه براي فيلمسازان، دسترسي به اين فستيوال، مشكل باشد.

ج ب:اين كار جالبي است، چراكه فيلمها پس از گذرااندن تمامي مراحل دريافت، انتخاب مي شوند.در حقيقت، كاملا برعكس، هزاران فيلم طي يك سال توليد مي شوند،و صدها فيلم هر ساله در زمينه مسائل حقوق بشري، ساخته مي گردند.ما قبلا هنگامي كه با خارج براي فيلمها تماس گرفتيم، از دريافت انها اشباع شديم، بنابراين حالا ما تنها شمار اندكي از فيلمها را نمايش داده ايم درحاليكه هنوزصدها را تحويل مي گيريم.

ب ت: استقبال تماشاگران از اين فستيوال در نيويورك چگونه بوده است؟

ج ب: اين فستيوال در نيويورك بسيار محبوب مي باشد.در حقيقت، در شب افتتاحيه سه هفته پيش، فروشي معادل يك ماه داشت، حتي پيش از انكه جشنواره اغاز گردد.  ما شاهد فروش بسيار بالاي فيلمهايمان بوده ايم و اين در تقويم، بمدت چند

سال، در نيويورك يك چيز ثابتي بوده است.

ب ت: چگونه مردم مي توانند براي فيلمهاي اين جشنواره بليط تهيه كنند؟

ج ب: خب، اين كار به خوبي سازماندهي شده است.ما با «انجمن فيلم لينكلن سنتر(Film Society of Lincoln Center)»، شراكت داريم و مردم مي توانند در تارنماي انها كه filmlinc.com مي باشد، تهيه كنند، يا انها مي توانند به دفتري در «the Walter Reade Theate» مراجعه كرده و بليطها را انجا بخرند.

ب ت:فكر مي كنيد كه جشنواره فيلمهاي حقوق بشري،تاثيري در خط مشي سياستمداران، يا اجتماع در كليت، با نگرش به مسائلي كه در فستيوالها مطرح مي گردند، دارد؟

 

ج ب: پرسش خوبي است،ما هرساله در فستيوال،فيلمهاي بسياري داريم كه تاثير مستقيمي به شرايطي كه در فيلم نمايش داده مي شود، دارد.يك نمونه جشنواره گذشته،«خاموشي بزرگ:تجاوز در كنگو» به كارگرداني «ليزا جكسون» مي باشد.فيلمساز كار بسيار عالي انجام داد كه مستقيما به سراغ نهادهاي سياسي كه دسترسي به انها تقريبا محال مي باشد،مي رود.براي نمونه او پارلمان انگلستان،سازمان ملل،مجلس سناي امريكا را نمايش مي دهد و همچنين به كنگو باز مي گردد و كنفرانسهاي مهم را نشان مي دهد.او واقعا كاري انجام داده كه ما براستي مشتاقيم در فستيوال مشاهده كنيم، چيزي كه به عنوان ابزاري براي تغيير بكار گرفته مي شود.من مي گويم ان، يكي از بهترين نمونه هاي سال گذشته بود                  

 

*  نگاهی كوتاه به برخی از فيلمهای روز جهان:

1-The Baader Meinhof Complex:داستان فيلم در زمان 1970 ميلادي در المان رخ مي دهد،جنايت با حمله بمب،تهديد تروريسم و ترس ناشي از دشمن دروني، پايه هاي دموكراسي شكننده المان را لرزانده و بي ثبات كرده است.كودكان نسل نازي، به رهبري «اندرياس بادر»،الريك مينهوف» و «گوردون انسلين»، جنگ سخت و خشونت باري را عليه انچه انها به عنوان چهره جديد فاشيسم(امريكاي امپرياليست، كه از سوي دولت المان حمايت مي گردد) قلمداد مي كنند، اغاز مي كنند.فيلم به كارگرداني «يولي ادل»،تحصيلاتش را در زمينه ادبيات المان و درام، در دانشگاه مونيخ، پيش از انكه در دانشكده فيلم مونيخ ثبت نام كند، گذرانده است.او نخستين فيلمهاي كوتاهش را با تهيه كنندگي شاگردان و دوستش،«برند ايشينگر» ساخته است.

 -2 سرزمين كينگزلند  :(Kingsland)ماه پايين امده است، بيگانه ای به شهري رسيده است و درپي انچيزهايي است كه همه ما ارزويشان را داريم:كار، عشق و احترام.نامش «هيوسو» است، يك جوان كردي كه زبان انگليسي نمي داند، با محيط پيرامونش اشنايي نداشته و هيچ دوست و فاميلي در اين منطقه واقع در شمال انگلستان، به نام «كينگزلند» ندارد.ما همراه با هيوسو به اعماق زندگي ادمها مي رويم:«جرج»، كسي كه كافه ايي را اداره مي كند، «فاطمه»،زني مغموم و تنها، و دخترش«ليلا»، كسي كه با يك گانگستر محلي ازدواج كرده است.نويسنده و كارگردان فيلم،«توني گريزوني» مي باشد.

3- «حقیقت زشت»: کمدی عشقی «حقیقت زشت»   که از اغاز ماه جولاي،به روي پرده هاي سينماهاي آمریکا رفته، داستان برخورد خشمگین  زن و مردي است که به عشق منتهي مي گردد. «کترین هایگل»، در رل يك تهیه کننده، باید با یک برنامه گزار تلویزیونی سر کند که اندرزهای بی پروا و غیرمعمولي در باره عشق و پيوند و زناشويي می دهد، مانند اینکه نياز جنسی نه عشق، مهمترين دليل روابط است. سخناني که با سيستم اخلاقی شخصیتی که خانم هایگل ايفا می کند،جور در نمي ايد. اما رفته رفته، مرد باهوش و زن شناس، با بازی «جرالد باتلر»، خودش  شيفته زن افسونگري می شود که با پندهای خود، از کترین هایگل می سازد.

4-تشنگي:در فیلم «تشنگی» هنرپيشه برجسته سینمای کره جنوبی«سونگ كان هو»، شخصيت یک کشیش پرهیزگار و پارسا را بازی می کند  که به یک دراکولای خون آشام تبدیل می شود و به بهترین دوستش خيانت مي كند و در ورطه هفت گناه کبیره سقوط می کند. «تشنگی» هم یک فیلم خونین دراکولائی است، هم یک ماجراي رمانتيك هيجان انگيز. این فیلم به اين دليل كه یک روحانی را به هيبت يك دراکولا در مي اورد و به سوي لذائذ مادي ودنيوي می کشاند، در مكانهاي مذهبی بويژه کاتولیک، هياهويي براه انداخته.فیلم تشنگی، کار فيلمساز ممتاز سینمای کره جنوبی، «پارک چن ووک »(Park Chan-wook) است که آن را كمپاني فوکوس فیچرز که فیلمهای مستقل را پخش می کند، دارد در آمریکا اکران می کند.